Een nieuw initiatief

06-09-2022

Graag attendeer ik u op een nieuw initiatief waarmee ik onlangs van start ben gegaan. Het idee is geboren om eens in de twee weken een korte video op de homepage van onze website te posten. 

De video’s breng ik uit onder de naam ‘Levenslicht’. Deze naam is ontleend aan Psalm 119:130 ‘Het opengaan van Uw woorden geeft licht, het schenkt eenvoudigen inzicht.’ Via dit nieuwe initiatief wil ik samen met u de Bijbel openen. Ik wil dat doen op een heel toegankelijke manier. Steeds zal ik kort en krachtig één of meerdere Bijbelse principes met u delen geïllustreerd met een voorbeeld, een anekdote of een actualiteit. 

De Bijbel verschaft licht en inzicht om vandaag toegewijd aan de Heer te leven. En tegelijk geeft het Woord van God perspectief en zekerheid op de heerlijke toekomst die wacht voor allen die Jezus’ verschijning hebben lief gekregen. Door dit nieuwe initiatief, het tweewekelijks posten van een korte video, wil ik u helpen en stimuleren om uw Bijbel te lezen en te blijven lezen. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de video en deel deze met anderen.

Dit artikel delen:

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten