Hoor ik hier nog wel?

10-12-2023

HOOR IK HIER NOG WEL? – Op 22 november jl. vonden de 2e Kamerverkiezingen plaats. Zoals bekend wist de PVV van Geert Wilders deze verkiezingen met overtuiging te winnen. Er vond een politieke aardverschuiving plaats en de huidige coalitie werd duidelijk afgestraft.

Nagenoeg alle politiek leiders reageerden tijdens de uitslagenavond op de winst van de PVV. Wat mij opviel was de toespraak van GroenLinks/PvdA lijsttrekker Frans Timmermans. Hij uitte op emotionele wijze zijn selectieve verontwaardiging. Timmermans stelde dat door de overwinning van de PVV een deel van de Nederlanders zichzelf de vraag stelt: ‘Hoor ik hier nog wel?’. Hij wierp zich daarmee op als hoeder van de rechten van Nederlandse moslims.

De vraag ‘Hoor ik hier nog wel?’, houd mij als christen al jaren bezig. We leven namelijk in een land dat steeds meer vervreemd van God en de Bijbelse principes. Het bepaalde mij bij het Bijbelse thema ‘Vreemdelingschap‘… 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de video en deel deze met anderen.

Dit artikel delen:

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten